AboutRoRo_1,1230x400

Ro-Ro International

Ro-Ro International AB erbjuder lasthanteringsmaterial inom sjöfart, industrin och vägtransport. Vår ambition är att erbjuda marknaden ett komplett sortiment av band, kätting och bilsurrningar samt krokar, beslag, friktionsmateriel och kantskydd. För att säkerställa snabba leveranser, har vi vår produktion i Sverige, Europa och Asien.
Vi genomför löpande kvalitetstester med vår dragbänk och erbjuder även klass-certifiering i samarbete med DNV GL.

Forankra-Gruppen

Ro-Ro International AB ingår i Forankra-gruppen, som är en ledande leverantör i Europa av lastsäkrings- och lyftutrustningar för kunder inom väg-, flyg- och sjötransport samt industri- och OEM. Gruppen består av ca 230 anställda i 11 företag.
För mer information om Forankra-divisionen, klicka här.

 

En del av Axel Johnson International

Forankra-gruppen ingår i Axel Johnson International, som är ett privatägt svenskt industribolag med mer än 90 företag i 25 länder och en omsättning på 750 M Euro. Axel Johnson International har fyra affärsområden där Forankra-gruppen ingår i Transport Solutions.
För mer information om Axel Johnson International, klicka här.
För mer information om Transport Solutions, klicka här.

Axel Johnson

Vårt moderbolag, Axel Johnson, är en familjeägd koncern, vars affärsidé är att framgångsrikt bygga upp och utveckla lönsamma verksamheter inom handel och tjänster. Bolaget grundades i Sverige 1873 och har i dag 20 000 anställda inom en rad olika affärsområden.
För mer information om Axel Johnson-koncernen, klicka här.

DELA